Noul serviciu de la BUSLINE: curse zilnice de autocar din Transnistria spre țările europene

Compania BUSLINE are plăcerea să vă prezinte noul serviciu pentru călători - curse zilnice de autocar din Tiraspol spre România, Ungaria, Slovacia și Cehia. Autocarele noastre de clasă premium oferă confort maxim în timpul călătoriei datorită următoarelor facilități:

 • Ceai și cafea;
 • Wi-Fi gratuit;
 • Prize de 220V;
 • Însoțitori prietenoși și experimentați;
 • Un prânz gustos oferit de companie.

Pentru rezervări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon +373 78 918 888 sau +420 775 100 888 sau să vizitați site-ul nostru www.busline.md.

Vă oferim o varietate de destinații din Tiraspol, printre care:

Răspunsuri la întrebări frecvente:

 1. Cum pot rezerva bilete de autocar? Puteți rezerva bilete contactându-ne la numerele de telefon +373 78 918 888 sau +420 775 100 888 sau prin intermediul site-ului nostru www.busline.md.

 2. Cât costă călătoria? Costul călătoriei depinde de traseul ales. Pentru informații despre prețuri, vă rugăm să ne contactați telefonic sau să vizitați site-ul nostru.

 3. La ce oră pleacă autocarele? Programul autocarelor este disponibil pe site-ul nostru și la numerele de telefon ale liniei directe.

 4. Există reduceri pentru copii, studenți sau pensionari? Oferim reduceri pentru copii, studenți și pensionari. Pentru informații detaliate despre reduceri, vă rugăm să ne contactați telefonic sau să vizitați site-ul nostru.

 5. Este posibil să iau cu mine un animal de companie? Animalele de companie sunt permise în autocar, cu condiția respectării tuturor regulilor necesare și a prezentării documentelor corespunzătoare. Vă rugăm să ne contactați înainte pentru a afla detalii și restricții.

 6. Există restricții pentru bagaje? Fiecare pasager are dreptul să transporte un loc de bagaj de mână și un loc de bagaj care se plasează în compartimentul pentru bagaje al autocarului. O taxă suplimentară poate fi percepută pentru bagajul suplimentar. Pentru a afla condițiile de transport al bagajelor, vă rugăm să ne contactați telefonic sau să vizitați site-ul nostru.

 7. Cum pot plăti biletele? Biletele pot fi plătite în numerar atunci când sunt cumpărate de la șofer sau însoțitor, sau cu cardul bancar atunci când sunt rezervate pe site-ul nostru.

Suntem bucuroși să vă oferim un nivel ridicat de servicii și confort în timpul călătoriei dumneavoastră prin Europa cu autocarele noastre de clasă premium. Cu compania BUSLINE, călătoria dvs. va fi de neuitat!