Doar 45€ pentru cursa Cehia-Moldova !

Așa preț sigur nu ai mai văzut

Doar 45€ pentru cursa Cehia-Moldova

Hai alături de echipa BUSLINE să te convingi

Pornim spre Moldova din Praga - Marți, Joi, Vineri , Sâmbătă, Duminică ora 10:30 - Gara Florenc, peronul 9

TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE pentru cursa Chisinau - Praga ( Moldova - Cehia ) 

De aproape 16 de ani, compania EXPRESS BUSLINE este unul dintre liderii de pe piață în transportul internațional de persoane. Operăm curse regulate către 500 destinatii europene, cu plecări săptămânale: Cehia , Ungaria , Slovacia , Estonia , Latvia , Letonia , Polonia , Romania și retur.
Indiferent dacă ai nevoie să călătorești în interes de serviciu, lucrezi în străinătate sau pur și simplu vrei să pleci într-o excursie, BUSLINE te duce direct la adresă daca ai nevoie, prin serviciul de transfer autocar. Astfel, vei scăpa de grija de a pierde timpul căutând un alt mijloc de transport intermediar pentru a ajunge în locația dorită.
Avem autocare moderne, dotate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort. Mașinile sunt inspectate tehnic periodic, iar șoferii noștri sunt profesioniști certificați.

Punem confortul călătorului pe primul loc, iar fiecare cursă este o experiență în sine: aer condiționat, scaune rabatabile, sistem audio-video, WiFi gratuit pe tot parcursul cursei sau priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, spațiu suficient pentru bagaje, spațiu generos între banchete etc
Prețurile la bilete sunt extrem de avantajoase și pornesc de la 45 euro. Suntem alături de clienții noștri și le oferim o serie de discounturi. Spre exemplu, dacă achiziționați biletul online  beneficiați de o reducere de 10 euro. 
Alte facilități oferite persoanelor care aleg să călătorească în Europa cu BUSLINE sunt:

  • Bagaj gratuit până la 60 kg + un bagaj de mână;
  • Masă caldă din partea noastră;
  • Ceai / Cafea gratuită;
  • Rezervare simplă și rapidă;

+373 79 102 888

+420 775 100 888

www.busline.md

Rezervă & Achită ONLINE